Om nettstedet

Kunnskap kan være så mangt, på dette nettstedet finner du informasjon om kunnskap i flere forskjellige former. Det kan være i fysisk format, som i ‘kunnskapshus’, for eksempel det Teknisk Museum eller Forskningsparken, eller det kan være digital kunnskap osv.

Ingen er noen gang ferdig utlært, og den som tror det – har i alle fall noe igjen å lære. Dette er en lærdom de fleste norske lærere forteller til sine elever allerede på grunnskolen, og det er nettopp denne driven etter ny kunnskap som har medført de teknologiske fremskrittene vi ser i dag. Hvem vet hva fremtiden bringer? Nettopp derfor er det så viktig med nettsteder dedikert til kunnskap, og kunnskap alene. Er du en av de som alltid hungrer etter å lære mer? Da kan du glede deg til all informasjonen og lesestoffet du finner her.

Kunnskap er også makt, og det er viktig å ha god kunnskap for å kunne følge med i det politiske landskapet. Det er slik et demokrati bygges, med kunnskap som hjørnesten. Både institusjoner som skoler og universitet, samt media og næringslivet – har alle en viktig funksjon i å bygge kunnskap for fremtidens Norge. Det er ikke mange år til at Norge kan leve på oljepenger, og da trenger man smarte hoder som kan tenke nytt. Selv om man ikke vet så mye om hvordan Norge kommer til å se ut om 100 år, så er en ting helt sikkert: kunnskap og teknologi fremtiden – så mye kan man slå fast allerede nå.